Faster 73CAT CCR

Faster 73CAT CCR

Kattopulpettimallissa on ympärikäveltävä iso pulpetti, jonka kattokonsoli antaa suojaa auringolta ja sateelta. Lisävarusteena saatavalla kuomulla ja lämmittimellä pulpetti muuttuu nopeasti kahden henkilön hytiksi, mutta on silti vielä ympärikäveltävissä.

Faster 73CAT CCR - layout

Ota yhteyttä

Esittely

Koppiveneen ja avoveneen parhaat puolet.

Kattopulpettimallissa on ympärikäveltävä iso pulpetti, jonka kattokonsoli antaa suojaa auringolta ja sateelta. Lisävarusteena saatavalla kuomulla ja lämmittimellä pulpetti muuttuu nopeasti kahden henkilön hytiksi, mutta on silti vielä ympärikäveltävissä. Sivukerääjällä varustettu Faster 73CAT CCR on erinomainen ahtaiden paikkojen, esimerkiksi satama-altaiden puhdistukseen. Kahdella koneella varustettu katamaraani ohjautuu tarkasti juuri sinne mihin pitää.


Faster 73CAT CCR


Faster 73CAT CCR

Runkotyyppi
Catamaran
Runkopituus
6,6 m
Kokonaispituus
7,35 m
Kokonaisleveys
2,44 m
Keulaluukun leveys
1,32 m
Pohjan V-kulma
12 °
Peräpeilin korkeus
508 mm
Paino
1765 kg
Paino koneiden kanssa
1765 kg
Hyväksyntä
CE/C
Moottorityyppi
2-perämoottoria
Moottorisuositus
2 x 80-100 hv
Polttoainetankki
2 x 100 litraa
Kuorma 1 CE
12 henk. + 600 kg
Ammattivenekuorma
6 henk. + 1200 kg
Huippunopeus
36 solmua
Kannellinen ja nopeastityhjentyvä
Kyllä
Materiaali
Merialumiini
Pohja
4 mm
Laita
4 mm
Peräpeili
4 mm
Kansi
3 mm

Muunneltavuus on vakiona kaikissa Fastereissa veneen sisälaidassa olevien liukukiskojen ansiosta. Jokaisessa Faster-veneessä on käytössä samat pikakiinnitettävät istuinlaatikot ja varusteet. Niillä vene varustellaan nopeasti jokaista käyttötarkoitusta parhaiten palvelevaksi. Myös käyttäjän omat erikoisvarusteet kiinnitetään helposti käyttäjän haluamalle paikalle liukukiskoon pikakiinnityksellä.

Faster 73CAT CCR - muunneltavuus
Sulje
Sulje